Sommerkonsert med Jo Sverre i Logtun kirke

Foto: Jens Westbye

Tid

Onsdag 7. august kl 19:00

Sted

Logtun kirke, Frosta

Billetter

  • Billettpris: 350,-
  • Grupper (over 10 stk): 320,-

Billetter selges via kultar.no eller

  • Frosta: Coop Extra Frosta på Frostasenteret
  • Levanger: Narvesen, Magneten og Sørby Handel, Ekne
  • Verdal: Coop Mega og Vuku
  • Inderøy: Coop Straumen og Mosvik
  • Steinkjer: Narvesen, Amfi

Logtun kirke har begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg billett!

Følg Facebook-arrangementet for konserten:

Jo Sverre

I Logtun kirke vil publikum få stå ansikt til ansikt med en talentfull fremadstormende popmusiker fra Rindalen.

Foto: Jens Wetbye

Jo Sverre (27) synger pop på rindaling, og gav ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker i 2017. De tre singlene ”Ka Om”, ”Ostoppele” og ”Takka Fer Det Oss Ha Fått”, har flyttet Jo Sverre fra å være en ukjent visesanger til å bli en de mest spilte artistene på norsk radio de to siste årene.

I 2018 fulgte han opp med den fengende sommersingelen «Det begynna no», som gikk sin seiersgang på landets radiokanaler. Jo Sverre ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018.

I vår gav han ut låta «Luftslott«,  med legendariske Sigmund Groven (Flåklypa, Vårsøg mm.) på munnspill, og låta er allerede listet på blant annet NRK P1. «Meloditemaet kom til meg for ett års tid siden, og slo meg som noe av det fineste jeg har laga på gitaren. Jeg fikk med en gang assosiasjoner til melodier som har truffet meg i hjertet opp i gjennom, og kom i den anledning til å tenke på Flåklypa og vakre «Reodors Ballade». Derfor var det utrolig gøy at Sigmund Groven ville være med!».

I tillegg til radiospilling har Jo Sverre blant annet spilt på Pstereo, Rikskonsertene, by:Larm, Trondheim Calling og OverOslo. I Logtun kirke stiller han i en trio sammen med musikerne Bendik Brevik (gitar) og Lars Frengstad (piano).

Låtene til Jo Sverre er fengende og har tekster som sjarmerer og treffer deg midt i hjertet. I Logtun kirke vil publikum komme tett på Jo Sverre, og høre den sprudlende rindalingens blikk på både hverdagslige utfordringer og verdensanskuelige problemstillinger.

Jo Sverre er et nytt, spennende og løfterikt trøndersk stjerneskudd på den norske pophimmelen!

Les og hør mer om Jo Sverre her:

[instagram-feed hashtag=»#josverre»]

 

Sommermusikk i Logtun kirke

Frosta kommune har gjennom Frostatingsprosjektet et ønske om å skape liv og aktivitet på området rundt Tinghaugen. De fem siste somrene har kommunen arrangert sommerkonserter hver onsdag i Logtun kirke med stor variasjon i artister og innhold.

Tradisjon med sommerkonserter i Logtun kirke.

Sommerkonserten onsdag 7. august passer godt som utgangspunkt for Frostadan – en liten uke på sensommeren hvor frostinger, deltids-frostinger og tilreisende samles til hyggelig og sosialt samvær på ulike arenaer innen kultur, idrett og næringsliv med den tradisjonelle bygdadagen 10. august som hovedarrangement.

V E L K O M M E N!

Arrangører: Frosta kommune og  Frostaporten