Sommerkonsert med Charlotte Audestad

Sommerkonsert i Logtun kirke med Charlotte Audestad trio vil utvilsomt bli en eksklusiv og intim konsert i en vakker og stemningsfull kirke med en artist som garantert vil gi publikum en god sommerfølelse!

Tid

Onsdag 8. august kl 19:00

Sted

Logtun kirke, Frosta

Billetter

  • Billettpris: 350,-
  • Grupper (over 10 stk): 330,-

Billetter selges via kultar.no eller

  • Frosta: Coop Extra Frosta på Frostasenteret
  • Levanger: Narvesen, Magneten og Sørby Handel, Ekne
  • Verdal: Coop Mega og Vuku
  • Inderøy: Coop Straumen og Mosvik
  • Steinkjer: Narvesen, Amfi

Logtun kirke har begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg billett!

Charlotte Audestad

I Logtun kirke vil publikum få stå ansikt til ansikt med munnrappe Charlotte Audestad!

Charlotte Audestad (33) er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Charlotte er en av få artister som er like underholdende enten hun synger eller snakker. Kanskje vil mange si at hennes fantastiske publikumstekke er hennes største styrke. Latteren sitter løst når unge frøken Audestad får fart på kjeftamentet.

Låtene til Charlotte er fengende og har tekster som sjarmerer og treffer deg midt i hjertet. I Logtun kirke vil publikum komme tett på Charlotte, og høre den sprudlende hitterværingens skråblikk på hverdagslige utfordringer.

Charlotte har gitt ut tre album til nå, og har hatt stor suksess med låter som «Bare si ja» og «På feil si av vein» for å nevne noen.  I Logtun kirke stiller hun i en trio sammen med musikerne Kriss Stemland og Bjørn Ola Ramfjord Johansen.

Charlotte er en fantastisk liveartist og leverer alltid det lille ekstra på scenen, i både større og mindre konstellasjoner!

Les og hør mer om Charlotte Audestad her:

[instagram-feed hashtag=#charlotteaudestad]

Sommerkonsertene

Frosta kommune har gjennom Frostatingsprosjektet et ønske om å skape liv og aktivitet på området rundt Tinghaugen. De fire siste somrene har kommunen arrangert sommerkonserter hver onsdag i Logtun kirke med stor variasjon i artister og innhold.

Tradisjon med sommerkonserter i Logtun kirke.

Sommerkonserten onsdag 8. august passer godt som utgangspunkt for Frostadan – en liten uke på sensommeren hvor frostinger, deltids-frostinger og tilreisende samles til hyggelig og sosialt samvær på ulike arenaer innen kultur, idrett og næringsliv med den tradisjonelle bygdadagen 11. august som hovedarrangement.

V E L K O M M E N!

Arrangører: Frosta kommune og  Frostaporten