Kålsafari og Langbord i det fri

Du har nå mulighet til å bli med RÅGO på Kålsafari! Vi besøker noen av grønnsaksprodusentene på Frosta, rusler i åkeren og tar med oss ingredienser til kveldens middag. Middagen spiser vi ute på tunet!

Tid

Fredag 10. august

  • kl 17:00 for safarideltakere
  • kl 19:00 for de som kun vil være med på middagen

Sted

Myraunet Gård

Priser

  • kr 690,- for safari & mat (inkludert èn alkoholenhet)
  • kr 590,- for mat (uten safari)

Påmelding

Følg Kålsafari og Langbord i det fri på Facebook.

Vi lager et festmåltid av lokale produkter hentet under Kålsafarien.

I et mildt kystklima med et næringsrikt jordsmonn midt ute i Trondheimsfjorden har driftige frostabønder gjennom generasjoner dyrket fram et mangfold av varer. Det milde klimaet gir gode vekstvilkår, og allerede tidlig på sommeren tilbyr frostingene et variert spekter av grønnsaker.

Margareth, Olav og Knut planter ut stangselleri på Hernes Østre. Den 50 år gamle traktoren gjør fremdeles nytte for seg. #rågo #raago #davidbrown #trondheimskjøkkenhage #visitfrosta

Slået op af RÅGO i Søndag den 28. maj 2017

Landbruket på Frosta preges i dag både av frilandsproduksjon og moderne produksjon i veksthus. Husdyrhold er også godt representert med melke-, kjøtt-, svine- og fjørfeproduksjon.

Friske lokalproduserte grønnsaker fra Frosta gir deg unike smaksopplevelser.

Næringa generelt er preget av framtidstro, vilje til å satse, høy kompetanse og et godt miljø som driver hverandre framover mot nye mål. Kulturlandskapet på Frosta gjenspeiler et framtidsrettet landbruk, og et mangfold som gir Frosta en særstilling i Trøndersk landbruk.

Høsting Cherrytomtat

Bli med inn hos Ytre Viken / Lars Viken Gartneri – vi høster cherrytomater! #rågo #raago #trondheimskjøkkenhage #retthjem #lokalmat #visitfrosta #frosta

Slået op af RÅGO i Fredag den 28. april 2017

RÅGO og Myraunet Gård er en av de lokale aktørene som bidrar til å bringe mangfoldet fra Frosta ut til Trøndelag. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere friske råvarer fra gårdene på Frosta – rett hjem til deg.

Middag på tunet – et høydepunkt under Kålsafarien!

Kålsafarien vil gi deg innblikk i landbruket og mangfoldet innen grønnsaksproduksjon på Frosta. Smaksopplevelser og ny kunnskap får du med på kjøpet!

Kålsafari med kortreist mat direkte fra åkrene på Frosta!

Velkommen til en smaks- og opplevelsesrik reise i Trondheims kjøkkenhage!

Les mer…

Følg Kålsafari og Langbord i det fri på Facebook.

5 – 12. august 2018