Hovedprogram

Programmet for Frostadan 2018 vil fortløpende bli oppdatert etter hvert som brikkene faller på plass. Under finner du foreløpig en oversikt over arrangementene som er planlagt så langt.

Søndag 5. august

Aktivitetsdag på Tinghaugen

Mer info om årets aktivitetsdag kommer!

Arrangører: Frosta bygdemuseum og Frosta kommune

Ola Alstad betrakter en Faun 1500 potetopptaker på Tinghaugen i 2016. Da var tema for aktivitetsdagen «Fra Grev til Grimme»

Tirsdag 7. august

Via Ferrata til Storheia

Lyst på en artig og litt spenstig topptur? Bli med Frosta Leirskole og gå Via Ferrata til Storheia! Fjellturen til Frostas høyeste punkt inkluderer mye morsom klatring som passer alle fra 8 år og oppover.

På toppen blir man belønnet med en fantastisk utsikt langt innover Innherred i nord til Gråkallen og Trondheim i sør. På returen blir det rapellering, det er selve desserten på turen!

Les mer
Arrangør: Frosta Leirskole

Onsdag 8. august

Sommerkonsert i Logtun kirke

Stemningsfull sommerkonsert med Charlotte Audestad trio  i vakre Logtun kirke. Charlotte er artist og låtskriver fra Hitra, bosatt i Trondheim. Hun beskrives som et verbalt unikum med munnrapp humor og skråblikk på hverdagen og dens utfordringer.

Les mer
Arrangører: Frostaporten og Frosta kommune

Intimkonserten med Charlotte Audestad trio inngår som del av Sommerkonsertene i Logtun kirke

Torsdag 9. august

Oskar Svan-trimmen

Minneløp etter idrettskjempen Oskar Svan. Oppmøte og registrering på Snytplassen. Løypa passer for hele familien! Snogg spanderer kaffe, saft og noe å bite i etter målgang. Trekning av fine premier på registrerte deltakere.

Arrangør: Snogg Idrettslag

Oskar Svan – en av tidenes mest meritterte idrettsutøvere fra Frosta

Fredag 10. august

Kålsafari og Langbord i det fri

Bli med på Kålsafari hvor vi besøker noen av grønnsaksprodusentene på Frosta, rusler i åkeren og tar med oss ingredienser til kveldens middag. Middagen spiser vi ute på tunet!

Kålsafarien gir innblikk i landbruket og mangfoldet innen grønnsaksproduksjon på Frosta – Trondheims kjøkkenhage. Smaksopplevelser og ny kunnskap får du med på kjøpet!

Les mer
Arrangør: RÅGO

Vi lager et festmåltid av lokale produkter hentet under Kålsafarien.

Nattkonsert på Tautra

Musikklaget “Klang” med gjester inviterer i år til stemningsfull nattkonsert ved klosterruinene på Tautra. Årets konsert er den 25. i rekken! Klostergården har åpent med muligheter for forfriskninger eller en matbit før konserten.

  • Konserten starter kl 22:00
  • Ta med egen stol
  • Gratis inngang, men legg gjerne igjen en skjerv ved utgangen

Arrangør: Musikklaget «Klang»

Lørdag 11. august

Bygdadag

Bygdadag med aktiviteter og utstillings-/salgsmesse på området ved Frostahallen og Vinnatrøa. Grøtsalg, utdeling av Frosta kommunes ildsjelpris og fotballkamp Neset – Vestbyn. Mer info kommer.

Arrangører: Neset Fotballklubb og Frosta kommune

Søndag 12. august

Åpen Gård på Hojem

Opplev aktiviteter på et levende gårdstun! Hopp i høyet, melkespannholding, natursti. Kalver, høner og kyllinger, påfugler og kaniner. Kjøring med hest. Her blir det moro for store og små! Kaffesalg. Mer info kommer.

Arrangør: Frosta Landbrukslag og Hojem Gård

Roar og Eva Hojem ønsker alle velkommen til Åpen Gård!

Uke 32 – 11. august 2018