Fotokonkurranse

Frosta har et variert og flott kulturlandskap, vakre historiske severdigheter og et yrende liv på åker og eng, fjell og sjø store deler av året. Frosta har med andre ord et utall av muligheter til å finne gode foto-objekter som kan gjenspeile hva bygda står for.

Frostadan innbyr i 2018 til en fotokonkurranse med mål om å samle inn gode bilder fra Frosta som kan brukes til å promotere bygda.

Kanskje klarer DU å ta årets blinkskudd fra Frosta?

Hvordan delta?

Det eneste man trenger å gjøre for å kunne delta er å merke bildene dine på Instagram med emneknaggen #frostadan samt hvilken kategori du ønsker å konkurrerere i. Vi plukker opp bildene og viser dem fortløpende på hjemmesiden vår. I tillegg vil også lokalavisa Frostingen trykke et utvalg av bildene som kommer inn.

Konkurranse

Det konkurreres i tre hovedkategorier samt en åpen klasse hvor alle bildene inngår for å finne fram til det aller beste blinkskuddet. Kategoriene er ganske «åpne», så her står det mye opp til deltakerne å definere hva de legger i dette:

  • Frosta
  • Frostadan
  • Aktivitet
  • Åpen klasse

Premiering

Vinner av hver kategori får følgende premier:

Vinnerne blir bekjentgjort og premiert under Frostadan 11.august.

Frosta kommune forbeholder seg retten til å fritt kunne benytte bildene som deltar i konkurransen i andre relevante sammenhenger.

Under finner du bilder merket #frostadan – alle bilder fra 2018 inngår i årets konkurranse. Siste frist for innsending er 5.august.

Lykke til med å fange ditt blinkskudd!

Hovedsponsor – fotokonkurranse Frostadan 2018

5 – 12. august 2018